allting kan gå itu men mitt hjärta har gått i tusen bitar.

Känner att jag behöver skriva av mig lite och kände att detta var ett bra ställe...
Du fanns alltid där för mig. Jag kände mig speciell när jag pratade med dig. Jag kunde berätta allt för dig och du förstod mig bättre än någon annan. Vad det än gällde snackade vi med varandra. Jag kommer aldrig hitta någon som dig igen och nu är du borta. Allt vi hade planerat. Det skulle vara du och jag hela sommaren. Jag såg verkligen fram emot det. Jag såg fram emot att få träffa den speciella killen. Du sa sådana saker som man blir så smickrad av, att jag hade vackra ögen, "du är så vacker" "du är speciell" m.m. Nu känns det inte som om jag är lika speciell längre. Du har skaffat tjej. Ni har det bra. Jag känner mig ensam och tom. Tänk om du hade kommit några veckor tidigare då hade du kanske vart min idag. Nu får jag leva med denna känsla och försöka gå vidare. Det är hårt och jobbigt men jag vet att jag har folk som stöttar mig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma dig. Du är den mest speciella person jag har snackat med. Jag ångrar inte 1 sek av tiden vi pratade med varandra. Den var helt underbar. Den tiden var jag glad. Den tiden var jag mig själv.

Inte lika fint väder men samma värme!

Idag har inte solen lyst så mycket men det har vart väldigt varmt ändå. Man får en riktig sommarkänsla när det är sånt här väder i april liksom! Det borde vara vår nu men detta kallar jag sommar. Jag klagar inte på det för jag älskar det verkligen!! Det finns inget bättre än sommar och sol! LOVE IT!
Justea! Jag har inte berättat för er att jag och mamma har bokat resa till turkiet! yeey, fett härligt :) vi åker 11 juli och kommer hem 17 igen. Och när jag kommer hem hoppas jag på att ha fått lite färg för då är det gothia så då blir det att hänga i gbg typ varje dag ;)
puuss;*

Helt slut!

Har precis kommit hem från att ha tränat ett riktigt hårt pass. Body pump på sportlife. Det var sjukt bra träning, men är dock helt slut nu efteråt. På passet tränade du hela kroppen och man jobbade mycket med tyngder. Jag gillade det och det var faktiskt kul nu när man tänker efter och mjölksyran har försvunnit från benen ;). Så det komemr göras om typ nu i veckan kanske? ;s vi får se, annars blir det bara gymmet och zumba för första gången på torsdag. Verkar grymt kul!
Prov första dagen efter lovet imorn också i so. Trodde loven var till för att vila upp sig men ikke som nicke. Så nu är det bara att ligga i med pluggandet ikväll och hoppas att det går bra imorn...
Mer om veckan kommer typ imorn kanske! puuss ;*
En liten bild nu när jag har brännt fast löshåret för er som inte visste hur det
ser ut. Har dock haft det ett tag nu men har ju inte bloggat. Busigt (A)

Förlåt för min frånvaro! ;(

Förlåt mig bloggläsare för att jag har vart så off! Jag har fan inte orkat blogga nått och har bara tatt det chill nu på lovet. Men jag ska bättra mig jag lovar. Och som jag lovade tidigare så kommer det bilder på vad jag fick när jag fyllde år... Lite efter jo jag vet men bättre sent än aldrig? (a)
puuss;*
En bild från i  tisdags på grillkvällen

Bränna fast löshår

Igår hade vi lite kalas hemma hos pappa och jag fick massa fina presenter kommer bilder lite senare!
Men jag fick 2000 bland annat å hade tänkt att fixa mitt hår nu! Spännande... ska ringa dom idag och beställa tid så vi får se när det blir :)
Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder och sådant nu men det har vart så mycket så jag har inte hunnit med riktigt och idag ska vi ha kalas hos mamma också... Jag partajar änna hela tiden nu ;)
puusss

RSS 2.0