Skolfoto JIPPIE!

Imorn är det dags för skolfoto. Jag kan ju inte säga att jag är taggad direkt... Jag hatar att ta det! Man ser ju alltid förjävlig ut på dom och mamma och pappa och mormor och farmor och alla ska ha korten och tycker man ser så söt ut. Aa väldigt kul när dom sätter upp dom i huset så hela världen kan se dom. Nej usch säger jag bara! Detta gillas inte av mig asso. Aja man kan ju hoppas att man blir hyffsat okej iaf.
Förra årets skolfoto. 

Vad händer med bloggen?

Hej bloggen!
Det var änna ett tag sen nu för jag tappade totalt lusten för att blogga så jag tog en liten paus. Men nu tänkte jag göra ett försök igen. Ska även göra om bloggen lite tänkte jag mig för den är ju inte så fin, så då kanske man får lite mer lust också. Och när ni komenterar snälla saker på bloggen så blir jag ännu gladare. ;)
pusss
En bild på mig, har inte förändrats nått dirket haha.

Roadtrip till göteborg

Igår blev det inte att jag bara satt hemma och degade utan det blev en roadtrip till göteborg med madde! Vi åkte dock in lite sent för att gå i nordstan. Vi var framme 3 och dom stängde 5 men men det blev en liten stund iaf. Sen åkte vi hem typ vid 6 eller nått och så sov jag hos madde inatt, mys.
Idag ska jag träffa bästa lill som jag typ inte har träffat på 1 hel vecka! Ingen aning om vad vi ska hitta på men vi får se. Så just nu sitter jag och väntar på henne :)
Tog bilden precis inte så lyckad men jag skiter i det ;)
puusss

RSS 2.0