Modekungen vs Gina tricot?

Två riktigt snygga tröjor båda två men själv har jag fastnat mer för tröjan från gina. Men tyvärr vill typ alla ha den så den går typ inte att beställa för den tar slut så sjukt fort. Jag har beställt den två gånger nu och båda gångerna har jag fått ett melj från gina att dom inte kan levera varan till mig för att det hade blivit något fel så när dom skulle packa varan till mig var den redan slutsåld. Detta hände BÅDA gångerna och jag börjar bli så sjukt trött på dom så jag har skickat ett mejl till dom nu och sagt att dom får lösa problemet för har dom orsakat problemet får dom lösa det också :) Så detta är en stor fet diss till gina!
Nu har jag tröttnat på gina så nu har jag beställt tröjan från modekungen så får vi se om jag vill ha den när den kommer.Tycker inte den är lika snygg tyvärr... Vad tycker ni?

Pissdag

Idag har inte vart min dag överhuvudtaget! Och inte igår för den delen heller... Vad jag än har gjort har allt bara gått fel. Mitt hår har vart helt förjävligt att jobba med på månarna, jag hittar inte det jag vill ha, jag har blivit sjuk typ, fick reda på att vi inte kommer få sluta tidigt 1 gång i månaden så vi får gå 4 fucking mer timmar än vad vi egentligen behöver, VI HAR SÅ SJUUUKT MYCKET LÄXOR och den värsta grejen av allt jag får inte min fucking tröja från gina för att idioterna inte kan sköta sitt jobb (ska göra ett inlägg om detta). PLUS att min so lärare är helt fucked up också och detta gör ju inte saken bättre... Josefin är förbannat jävla arg på denna gubbe och tänker helt enkelt få bort honom som lärare :D. Såhär ser mitt liv ut just nu.. ja men visst e det najjs?

Lite om gårdagen och idag

Igår va jag i göteborg och titta på bio. Men vi åkte in lite innan så när vi kom dit åkte vi typ på dirren till bergakungen och köpte billjetter och sen gick vi och käkade pizza. Det var flera timmar kvar innan bion började så vi åkte till nordstan och gick där lite och helt plötsligt ser vi Moa Lignell från idol komma vandrande och gick förbi oss! vi blev ju ganska paffa om man säger så haha, grym tjej asso! Sedan gick vi till 4-gott och köte lite godis och drog sedan till bion. Jag rekomenderar den faktiskt den var läskig och man är verkligen inne i filmen. När bion var klar åkte vi hem och jag skulle vara själv hemma en stund för pappa och dom andra var också i gbg men som tur var hade jag mina snälla kompisar som stanna med mig i std en stund och det slutade med att lill sov hos mig.
Vi vaknade ganska tidigt typ 10 eller nått. Och jag hade så sjukt ont i min hals... Haha och då berättar lill att jag hade snarkat as högt tydligen och jag brukar aldrig snarka! Så min hals är helt fucked up idag! Har inte gjort ett piss idag typ så ikväll blir det mys framför tv:n skulle jag tro :)
En liten bild från igår :)

New nails made by lill!

I veckan som gått har lill vart så snäll och fixat mina naglar så att dom ser lite sommarfräscha ut :)
Vill du också fixa dina naglar? allt som behövs är:
Lösnaglar helst långa versionen (ikke med fransk maniky på)
Vitt nagellack
Rosa nagellack eller vilken färg du vill ha på blommorna
Grönt nagellack
och en pensel och något spetsigt som du kan dutta de vita plupparna med
och göra detaljerna på blommorna

Bio, fika och chill i götet!

Idag drar jag in till göteborg med mallan och vi ska titta på bio på bergakungen. Det blir att titta på försvunnen, verkar faktiskt bra för att vara svensk! :) Åker in runt 2 eller nått så går vi och tar en fika och sen typ halv 7 börjar bion så det blir en go lördag med andra ord.
Hoppas ni får en lika bra lördag som jag hihi pusss

RSS 2.0