A V U N D S J U K !

Idag har det vart en chill dag i skolan. Tittade på film sista lektionen, kommer dock inte ihåg vad den heter för jag var inte så inne i filmen haha... När vi slutade hängde jag med lill ner till torget för vi skulle passa hennes lillebror och vi satt kvar i bilen tills hennes mamma var klar. Stackars liten fick sitta still i bilen hela tiden haha men vi ville inte gå ut för det regnade ju ute! Men sedan när hon kom tillbaka fick vi gå ut lite med honom så han fick springa av sig. ;)

I alla fall nu kommer jag till sak... Jag är så sjukt avundskjuk på ebba. Hon ska då på Justin Biebers konsert och hon sitter typ på 11 RADEN! Hon kommer ju vara så sjukt nära scenen... Medans jag kommer sitta här hemma och typ ruttna ;(  Hoppas fan att han kommer till Sverige snart asso...
Imorn ska jag ner till pappa efter skolan och min syster för vi har fyllt år båda 2 så vi ska ha lite kalas där. Hoppas att jag får pengar så att jag kan bränna fast löshår! Men jag har även fått massa nya saker av min syster nu när hon kom hem från sin resa. Hon har nämligen vart ute och rest i typ 3 mån eller nått! Så det är skönt att hon är hemma nu. Grejerna kommer upp någon annan dag för jag har inte tid just nu hihi!
puusss

Silver schampo

Fick sliver schampo av mamma idag när hon åkte till sin frisör. Den ska
tydligen vara väldigt bra och gör ditt hår blondare och gör att det inte blir
så gult. Det luktar väldigt gott också haha!
Color save silver schampo: rengör och neutraliserar gula toner i blont, slingat,
blekt och vitt/grått hår samt förstärker silvertoner i grått och vitt hår. BC hairtherapy
med Amino Cell Rebuild teknologin återuppbygger hårets naturliga elasticitet genom att
förstärka hårcellens uppbyggnad. För färglyster och glänsande hår med bevarande färgintensitet.
Behandling: Blont hår: Applicera i fuktigt hår och skölj ur efter 1-3 min. Endast hos frisör. Produkten
kan framkalla en allergisk reaktion.

15 idag!

Morgonen börjar med att mamma kommer in och sjunger för mig. Gullig hon är! Sedan går jag till skolan och har några lektioner. Efter matrasten gick jag in i klassrummet och satte mig och så sa läraren till alla att vara tysta och helt plötsligt reser sig alla upp och börja sjunga för mig och så kommer Lill och Alice in med 2 kladdkakor som de hade bakat till mig! Mallan skulle ju också vart med men hon var sjuk men tack tjejor och klassen för sången och kladdkakan, ni är grymma!
Jag fick även ett grymt fint armband av mina BÄSTA underbara vänner! Ni är så bäst, det går inte beskriva er med ord! Jag älskar er!! Men vänta bara tills ni fyller år då jäklar aaso ;)
Min härliga klass! :)
Mitt fina armband jag fick av mina älsklingar! TACK TACK TACK!<3

snygga b-rudar!

Idag hände inte mycket i skolan. Det var riktigt lamt. Men sedan typ 10 i 2 gick jag och lill till down stairs för lill skulle klippa sig och färga håret och ville ha med mig som smakråd. Det tog sin lilla tid men hon färgade det brunt och jag fick välja färg. Det blev mörkt brun / choklad brun. Färgen skulle sitta i ett bra tag och då kommer lill på att hon vill ha choklad och vem är inte så snäll och springer och köper choklad åt henne om inte jag? haha;) Men hennes hår är helt gudomligt. SJUKT snyggt blev det. Jag är jätte avis på henne... :(
Haha så här fokuserade var vi på SO lektionen ;)
puusss

Slingning och klippning!

När jag och mamma kom hem från torget slingade vi håret på mig. Det blev riktigt bra tycker jag. Nu slipper jag utväxten haha ;). Det blev ganska mycket ljusare men det är nice!
Bjuder på bilden haha. Usch och fy. Igga mitt fejs och bara titta på håret! ;)
puusss

Måndagens inköp!

Idag gick jag och mami ner till torget när hon kom hem för vi skulle köpa en mascara till moi. När vi kom ner såg jag en jacka på cubus som jag har sett går på reklam på tv. Tycker den är ganska snygg så jag provade den men kände mig lite osäker. Jag vill nog ha en skinnjacka istället så jag tänkte att jag ska ta mig en titt på nelly. I alla fall så gick vi till kicks och hittade denna mascaran då. Det fanns ganska många olika sorter av den. Men jag köpte en som ger mycket volym och som ger lite näring och är extra svart också. Man kan också om man gillar att jobba med fransarna som jag gör så är denna perfekt. Den torkar inte så snabbt så om du gillar att ha mycket mascara så hinner du sätta på det innan den torkar!
Så här ser den ut. Först ska man ta på det vita. Den ger även näring så att ögonfransarna inte torkar och går av efter ett tag. Sedan målar du på det svart som ger volym och är extra svart. Jag köpte den på kicks och den kostade 119:-
puusss

jag är nog inte riktigt vaken...!

Skulle koka makaroner men häller istället i cronflakes... Haha tror inte jag är riktigt vaken faktiskt! Så jag fick ju hälla ut vattnet med cornflakesen i och hälla i nytt vatten och sätter kastrullen på plattan och häller i makaronerna och komnmer på att man ska hälla i dom när det KOKAR mitt pucko asso! ;)
puusss

Lördagsmyset! hata söndagar...

Hejhej bloggen! Här sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Igår var jag med lill lite senare på kvällen. Vi gick till coop för att lill skulle köpa tuggummin... Haha så gick vi förbi cubus och blev bjudna på fest;) men vi gick inte på den. Sedan när vi kom till coop kunde lill inte bestämma sig vad hon var sugen på för tugummi... Så efter typ 20min sa jag nej nu tar du dessa och så gick vi och betalade haha. När vi äntligen kom ut från coop ville jag vara ute och hitta på nått men då börjar lill frysa och ville gå hem till mig. Så vi gick hem till mig och allting slutade med att vi sedan åkte till ödsmål och jag sov hos lill. Vi var på bus humör så jag ville spionera på en kompis så vi gick till hennes hus och bankade på rutan. Hon höll på att skita ner sig hahaha! LYCKAT! När vi kom hem till lill tittade vi på film Grown ups... Fast jag tittade typ på 1/3 av filmen för jag somnade! Haha så kan det gå :)
Puusss

Lördagens outfit

Idag ska jag ner på torget med min lillebror en stund tror jag. Sedan har jag inte planerat nått annat. Shiit vad fint väder det är ute dag asso! Får nog vara ute en stund idag då och se om man kan få lite färg ;)
Så här ser jag ut idag. Har på mig tunikan från missäy. I like it very
much! Lite lätt sommrig och det passar ju idag :)
puusss

Busigt!

Idag efter skolan gick jag malin och lill till en pizzeria och käkde där. Det var mys! Sedan drog vi till gbg och tittade runt lite i nordstan. Vid kl 5 åkte vi till bergakungen och så skulle vi titta bio och gissa vilken det blev... Never say nerver i 3D idag igen haha ;) men det va fett värt! Och när vi kommer ut från bion och skulle gå upp mot korsvägen i gbg då står det en gubbe utanför bergakungen och säljer teckningar på Justin Bieber som han har målat själv och de kostade bara 30kr! Såklart var jag tvungen och köpa en. Den ska jag ta och köpa en ram till och hänga upp på min vägg :)
Nu sitter jag i min säng och ska läsa lite hade jag tänkt mig.... Saknad: Jennie 3år heter den. Men det blir inte en lång stund jag läser för det orkar jag verkligen inte! Men mer om helgen kommer senare typ imorn eller nått :)
puusss

A W E S O M E !

Igår var jag, Ebba, Hanna och Tina och tittade på never say never med Justin Bieber och det var i 3D. Det va sååå bra! Det kändes som om man va på en av hans konserter typ. Men det blev lite töntigt när alla i hela biosalongen skrek kunde jag tycka men annars var det awesome! :D Köper lätt filmen när den kommer ut och tittar på den flera gånger om! Det är en av de bästa filmer jag har sett, helt seriöst! Titta på den alihopa!<3
min man på bild!

Är med bästavännen Lill!

Sitter i Ödsmål hemma hos lill och chillar dillen. Det är änna nice!
Idag badade vi i skolan (inomhus) det var faktiskt kul. Förutom att vi skulle tillbaka till skolan efter det. Och vi hade en timma på oss att göra oss i ordning och vara tillbaka på skolan. Så man blev ju inte direkt fin, men men... man överlever väl ;). När vi kommer tillbaka till skolan visar det sig att vi inte behövt skyndat oss för vi fick håltimma. Så vi var så smarta att vi jobbade med det som vi skulle gjort lektionen efter och fick sluta 1 timma tidigare istället! gööött!
Jaja nu sitter vi här iaf och har precis vart ute och gått med lills hundar och nu ska lill den sjuka jäveln bada i havet! Hon är som hon är men jag älskar henne ändå :D

Så här vacker är man idag då... *host* men lill är så söt så :*

Sol och jag måste plugga!

Shit vad fint väder det är ute men tyvärr måste jag plugga för jag ska ha matte prov imorgon...Roligt! Jaja får väl kanske sätta mig ute på balkongen och plugga efter O.C. Sedan när jag har pluggat klart blir det nog lite träning tror jag.
Veckan är ganska fullproppad med grejer hela tiden. Mycket i skolan nu denna veckan men det lugnar sig väl snart hoppas jag. Vi hade flourlackning idag också.
Haha och på elevensval idag blev det lite pinsamt. Vi körde fotboll. Det var jag och ebba med 3 sjuor och vi mötte 3 nior och jessica och linnea och så var jag ensam tjej ute på plan och jag var helt inne i spelet då märker jag att jag spelar ensam mot niorna, alla andra i mitt lag hade dratt! Så där stod jag som en tönt typ och fattade ingenting!
Jag och mallan på bild!<3

Nya kläder! :)

Igår var jag i göteborg med malin och lill. Vi gick runt i femman och shoppade lite vi hade en jätte mysig dag, tack för det tjejer!:)<3
Orange/vit tunka: Jag hittade den tunikan som är högst upp på missäy för 199 kr, billigt! Tycker den är urgullig faktiskt och är nöjd med mitt köp. Den är mer fin och söt än snygg. Jag kan inte tänka mig att ha den på en fest utan det är mer en tunika jag kommer ha om jag bara ska vara ute med några kompisar, tjejkvällar och i sommar kommer jag ha den mycket tror jag. Det fanns även två snören som man skulle ha runt halsen men jag tyckte inte det va så fint så dem klippte jag bort. Egentligen gillar jag inte orange tycker att det kan vara en för stark färg så att den blir ful men på denna var det bara blommerna som var det.
Jag rekomenderar affären så jag tycker ni ska gå dit. De har massa fina tunikor till ett bra pris! :)
Price Acron knit: Den långärmade tunikan hittade jag på rut m.fl. hittade den i sista sekund när alla affärer precis skulle stänga och blev kär i den. Den är väldigt mysig fast ändå fin tycker jag. Den fanns även i rosa men jag tyckte att den blåa var mer färg och var snyggare. Jag är jätte nöjd med den och har redan använt den faktiskt. Detta är mer ett vardagligt klädesplagg som jag kommer ha i skolan eller om jag går på stan men kommer inte ha den när man ska vara extra fin. Rut m.fl. hade faktiskt ganska mycket fina saker och det är första gången jag hittar något jag vill ha där inne, men de hade faktiskt bra saker. Gå dit så får ni se! ;)
puusss

Fredagskväll och jag sitter hemma!

Ikväll ska jag bara sitta hemma och titta på film med mami tror jag(A)
Vi har hyrt en film som tydligen ska vara jätte bra, den heter brothers.
Hoppas att den är lika bra som det står att den ska vara. Nu har vi
precis ätit räkor också, det va änna najjs!
Jag har inte planerat något på hela helgen, men vill gärna typ dra till
göteborg imorn tror jag men får se hur det blir med det!
Mer om helgen kommer senare :)
puusss

The OC!

Nu blir det att titta på the OC. Grym serie... Jag bara älskar den! Sedan ska jag nog steka lite goda pannkakor tror jag :) fast egentligen vet jag inte om jag borde vara i närheten av den spisen för vi kommer inte så bra överens, jag har liksom lyckats sätta igång brandlarmet typ 4ggr och jag tror mina grannar börjar bli liite trötta på det, haha ;)
puusss


Söta Sara!

Sara e så söt så när man tar kort på henne i smyg hihi (A)
Just nu sitter jag på svenska lektionen och "jobbar". Jag är så jävla trött idag asso! Men men lunch snart får väl sova lite på rasten då ;)

Plugg! -.-

Här sitter jag hemma i soffan och pluggar som suger sönder! Ska ha no prov på fredag så jag måste... Men men livet är hårt ibland ;)
Dagen idag har väll varit sådär.. Skulle kolla prao plats på torget men det var typ fullt överallt! Visst jag kanske är lite sent ute eftersom vi ska praoa v.14 men ändå kan dom itne bara ta emot mig med?(A) Så nu får jag ta och fråga på förskolor som jag egentligen inte vill för alla ungar som är så tykna och jobbiga men men jag tar det jag får!
puuss


Matrast med vännerna!

Här sitter vi och latar oss innan mattelektionen! :)

Spring dags!

Tänkte ta mig en löprunda känner att jag behöver det. Får se hur långt det blir men jag blir nog ute en stund iallafall. Det är ju sånt härligt väder så då får man passa på och sedan när jag kommer hem blir det nog lite styrketräning också. Ska det va så ska det va ;)
puuss

Dagens Shopping!

Maybelline in New York 24 super stay foundation.
Maybelline New York foundation borste. Fick med den på köpet utan
någon kostnad.

Sorry!

Förlåt att jag har varit lite of men jag har inte orkat ladda upp något om helgen. Men i lördags va jag med lill, malin och alice. Vi hade jätte mysigt med spa och melodifestivalen. Tyvärr tog jag inga bilder! Ska tänka på det nästa gång, sedan efter det gick vi till lill och sov där. Mysigt värre va helgen!<3

Våren kanske kommer iaf...?



Nu har vädret klarnat upp igen och det varken snöar eller regnar! KAN DET HÅLLA SIG SÅ HÄR NU så att våren kan komma någon gång?

Ännu en dag hemma :(

Hade egentligen tänkt att gå till skolan idag men hade huvudvärk när jag vaknade så jag stannar hemma idag med. Men imorn ska jag garanterat gå till skolan även om jag har huvudvärk. Börjar tröttna på att bara sitta hemma och ruttna typ.

Tänkte visa hur jag ser ut idag... Bjuder på denna fina bild ;)

Mys med Sara ;*

Har vart sjuk hela helgen och har vart det nu i början på veckan också men det börjar äntligen bli frisk! Längtar fan efter skolan... Det är sjukt! Men dagen blev räddad av Sara som kom och lämnade en sak och stannade en stund och hjälpte mig med designen på bloggen. Puss på dig sara:*
puusss

RSS 2.0