ÅH KAN MAN BLI SÅ HÄR ARG?

Hade en underbar dag i möndal med dom bästa, malin, alice och lill! Vi var på en retusrang, lyssna på partypatrullen, åt och hade det allmänt mysigt :) sedan åkte vi och köpte godis och åkte hem. På bussen så satt ett par roliga killar som vi snackar med sedan kommer det på ett gäng med tjejer och killar (vi kände den ena killen) men iaf så glor alla bak på oss och vi blir liksom skit irriterade att dom är nolifers som sitter och glor på oss ochtyp tror att dom är skit snygga... dom var båda skit fula :s sen tar jag bussen hem till mig går av bussen går över vägen och möter en bil. Det sitter två killar i den och vevar ner rutan och vad tror ni inte killen gör? SPOTTAR! Det jävla äcklet skulle spotta på mig men han faila och träffa inte så ledsen grabben du lyckades inte... :') Men det var nog så att eftersom han var så ful så kan han inte få tjejer så då väljer han att åka runt och spotta på oss... tycker synd om psyket...!

plugg, plugg mer plugg!

Hejhej bloggen! Har precis käkat lite och nu sitter jag här och ska plugga... Fick reda p idag att jag ska göra en jävla utvärdering i slöjden som jag inte gjort, måste måla klart massa i bilden ett porträtt ska jag göra med och sen måste jag jobba med mitt kamera arbete! kul alltså, eller inte längtar så jävla mycket efter sommarlov bara chilla och ta dagen som den kommer! Men det är inte långt kvar nu så det är bara att hänga på ett tag till.
Senare idag blir det träning på sportlife med sara (bodycombat) riktigt kul och bra träning också :)
bild på mig (vänster)och sara (höger)
bild på hur jag ser ut idag ser fläckig ut i ansiktet  men det är camen ;$
puusss

Go dag!

Hej bloggen! Idag har det vart en chill dag i skolan man fick jobba med vad man ville så det var najjs! Sen efter skolan gick jag hem till sara med sara och ebba. Vi tittade på ghost whisperer lite läskigt var det allt men det var en mysig dag :) tack för den tjejor <3
puusss

värt?

Har tänkt ett tag nu och jag ska ta ut mitt löshår. Orkar inte med det för det tovar sig och håler på. Men mitt riktiga hår kommer antagligen vara väldigt slitet så jag tänkte klippa mig. Jag vill ha lite frisyr nu och inte bara långt hår som hänger. Så jag funderar på längre page. Behöver eran hjälp, vad ni tycker! Svårt att avgöra själv men någon förändring blir det :) Så vad tycker ni ?
vilken var snyggast och tycker ni jag ska göra det?!

härlig helg med härligt folk!

Hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering måste verkligen förbättra mig känner jag... Please forgive me ;)
Iallafall helgen har vart grym! I fredags var jag, malin, alice, sara och ebba på verionica maggio på liseberg. Grymt mycket folk och flera tusen blev inte insläppta, lider med er... men vi fick köa ett ganska bra tag men kom in till slut men då hade hon redan börjat sjunga och 2 i vårat "gäng" var redan inne så vi skulle hitta dom men det gick ju mindre bra om man säger så! Vi hann typ höra 3 låtar med henne för att vi kom in så sent och hittade bra platser. Men vi hittade våra kompisar tillslut och kvällen slutade bra :) vi tog bussen hem. Haha så grymt skön busschafför som satte på dunkdunk musik as högt i hela bussen och försökte verkligen passa in! Sen när vi kom till stenungsund skulle jag byta buss och så kommer det på en kille som glodde som ett jävla äckel på mig! så jävla äckligt men tur som var hoppa han aldrig av vid samma hållplats som mig! På lördagen fick jag ingen sovmorgon dirr utan det var bara att gå upp göra sig i ordning för att åka till göteborg men bästa sysslingen! Men då på morgonen får vi reda på att det var göteborgs varvet så det var ju äckligt mycket folk i stan! Men det gick bra sen åkte vi hem och sov hos johanna och nu idag hade vi film maraton typ haha. tack för helgen underbara folk! ni är bäst!
gammal bild men har ingen ny så den får duga (A) puusss

Mina underbara vänner!


jag älskar er! <3

RSS 2.0