Uppladdning inför gymmet!


Vattenmelon fick bli min uppladdning nu innan jag ska till gymmet. Första gången jag åt det för iår faktiskt! Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig ;) Det smakar riktigt sommar när man äter det! Mumma, vad gott det var!
Men nu får jag ta och packa lite till gymmet för mamma kommer och hämtar mig sen så åker jag med henne ner för himmlen börjar se lite mörk ut här tråkigt nog...
puusss

Jag har inget liv...

Idag har jag fan inte gjort ett piss! Vart inne hela dagen och degat i soffan... Inte okej! Det är fan najjs väder ute och jag har bara legat inne. Jag är ju dum på riktigt! Men ärligt så pallade jag inte göra något idag och jag har ingen som helst lust att sola så det fick bli att bara vara inne idag. Men jag ska ut sen lite iaf, jag ska till gymmet så då kommer jag ut en sväng! ;) Ska träffa mamma där nere och vi ska köra ett pass sen blir det bara att gå hem och chilla.
Och en till grej som inte hör till detta överhuvud taget?! Jag drar till fucking turkiet om 10 DAGAR! MY GOD, THAT`S SOON! Jag säger bara en sak TAGGA! :D
puusss

Härlig sommardag!

Inte ett moln så lång ögat kan nå!
Musik på högsta volym, vattenglas och min as balla handduk! Iknow you
love it!
Bilden ser ju bara för härlig ut!

Lever livet!

Hello bloggen! Det är sååå härligt väder ute! 37 grader i solen, kan det bli bättre?! Jag har legat ute hela dagen och solat. Har fått lite bränna i ansiktet. Och gissa vad...? Jag har tagit bilder! ;) men dom kommer lite senare för jag ska dra till gymmet nu så jag måste gå till bussen snart. Men bilderna kommer sen det lovar jag! :) see ya later.
puusss

Sommar, sol och bad hos lill!

Hej bloggen! Idag vaknade jag tidigt typ halv 10 så jag gick upp och tittade på tv, 7th heaven grym bra! Sedan märkte jag att det var väldigt fint väder ute och det var 30 grader, då kan man ju inte ligga inne så jag satte mig på balkongen och solade sedan åkte jag till lill och badade i hennes pool och solade och bara levde livet! Fyfan vad härligt säger jag bara. Sedan vid halv 6 åkte jag hem och jag och mamma körde mig syster till göteborg för imorn ska hon på peace and love (inte alls avis) ;). När vi hade släppt av henne åkte jag och mamma och handlade och nu sitter vi här framför tvn och latar oss!
puusss
Inte lills pool men ville bara säga att det
är jävligt coolt med takpool!

Måndagsmys framför tv:n

Det blev inte att jag träffade lill så jag var bara hemma och tittar just nu på Johan Falk- vapen bröder på 4:an.   Eftersom jag inte var med lill så blev det inte heller några bilder.
Imorn vet jag inte riktigt vad som händer kanske skulle vara med lill men får se för jag ska till gymmet sen och träna också.
puusss

Veckans kändis!

Veckans kändis får bli.... Veronica Maggio! Grymt bra tjej. Innan när jag har suttit hemma och lyssnat på hennes låtar har jag tyckt att hon var ganska dålig, men så kom hon ju till liseberg och hon var ju hur bra som helst live! Så en riktig hiss till denna kvinna!:D

puusss

Nej fy josefin... fy! skärpning på hög nivå!

Asso det här med bloggandet går åt skogen känner jag...! Nu blir det skärpning på hög nivå och jag lovar att börja blogga mer och lägga in mer bilder. Jag har ju egentligen hur mycket tid som helst men kommer alltid på andledningar till att jag inte kommer hinna! Men detta blir det ändring på nu. :)
Idag har jag vart i göteborg med lill men vi var inte där så länge för det var för jävla varmt! Och jag ska inte klaga när det äntligen är fint väder. Men iaf så åkte vi hem igen och jag åkte hem direkt och lill åkte hem till sig men vi ska nog träffas ikväll. Kommer ta lite bilder då med som jag lägger upp sen. :)
En liten bild på mig som jag tog imorse! ;)

Sommarlov!

fyfan vad härligt med sommarlov! Men jag väntar fortfarande på det fina vädret... Lite sorgligt om det ska vara såhär hela tiden. Men jag åker ju snart till turkiet så jag hoppas på att bli lite brun där. Bara 3 veckor kvar och jag ska shoppa kan jag lova!
Det har inte hänt så mycket nu ibörjan på sommarlovet men vi tittade på newkid när han var i uddevalla och fick ta ett kort och en kram fick jag! Gaaah är helt kär i han.
Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen nu i sommar men it´s hard. Man tänker att man har mycket tid men har ändå ganska fullt upp!

här är kortet, tyvärr så va mallan och lillan inte där så dom missade
chansen att få ett kort med honom stackarna blev riktigt besvikna... :(
Ser heeeelt mongo ut på bilden men jag bjuder på det för att jag är
så sneel!
puusss

.

Känner mig väldigt nere för tillfället! Strul med kompisar familj och allt. Men jag har tur jag har vänner som är som systrar för mig som hjälper mig genom eld och vatten. Även de svåraste tiderna tar jag mig igenom med hjälp av dom. Men ena stunden är allt helt perfekt och man älskar verkligen det livet man lever. Andra stunden vänder allt och hela världen rasar samman typ. Så känner jag nu. Jag har inte vart mig själv helt på ett halv år p.g.a många andledningar men en person har orsakat det väldigt mycket och denna personen kommer få igen när jag är tillräckligt stark igen... Men tills dess kommer jag bara försöka vara glad, men som ni vet allt kan döljas med ett leende. Men jag hoppas att en dag bli den samma som jag var förrut. Då var det en josefin som var glad för det mesta och älskade livet. Men livet är inte lätt och inte alltid rättvist heller så man får leva livet man har fått och leva ut det så bra det går! Och jag är nöjd med mitt liv, väldigt nöjd. Men vissa tider är bara oerhört jobbiga och det är inte alltid man känner för att snacka och då är det skönt att bara skriva...
puusss.

Veckans kändis!

Tänkte börja med nått kul på bloggen, känner att den är ganska tråkig. Så då tänkte jag att jag ska börja med veckans kändis. Jag väljer ut en kändis som jag skriver om det kan vara både hiss eller diss mot den men tänkte att det kunde vara en rolig idé! :)
Denna veckan blir veckans kändis (trummvirvel) NEWKID! Har blivit helt kär i honom. Har lyssnat på hans låtar en del och tyckt att dom var bra. Sedan var han på liseberg förra veckan och han var ju SÅ grym! Och SÅ snygg. Lyssnar på honom hela tiden nu. Så newkid för verkligen en hiss, helt klart! :)
pusss

sommar känsla!

Shit vad härligt det är ute. Inte för att det är direkt fint väder ute men det är varmt. Alla som grillar på stränder och överallt och alla evenemang som ordnas! Sommar 2011 kommer bli feeeet!
Back to my life! Det händer inget speciellt nu faktiskt. Det är väldigt chill om jag ska vara ärlig. Sommarlov nästa onsdag så vi har tittat på film 2 dagar i rad nu i skolan och idag bjöd även våran mattelärare oss på glass. Förra helgen spenderades mest i göteborg. Och en grillkväll på orust. Väldigt mysigt. På fredag åker jag till borås för min kusin tar studenten. På söndag bär det av till alingsås till farfar. Så livet rullar i stort sett på som vanligt! :)
pusss

RSS 2.0